Speeltoestellen schoolplein

AVO speeltoestellen op het schoolplein maken buiten spelen een waar genot. Van der Most Special Products is het bedrijf achter de AVO speeltoestellen voor op het schoolplein en allerlei andere speelplaatsen. In tientallen jaren van ons bestaan hebben wij zo ontelbaar veel kinderen een speelse tijd bezorgd. Onze producten zijn succesvol geplaatst bij campings, gemeentes, scholen, horeca, speelplaatsen, recreatieparken, buurtschappen enzovoorts.

De AVO speeltoestellen op het schoolplein zijn een veilig element en een bron voor jeugdige ontwikkeling. Als de meester of juffrouw pauze heeft leren de kinderen toch nog door. Voor deze kinderen bieden de speeltoestellen spelenderwijs ontwikkeling. Ze leren vallen en opstaan, samen spelen, en hun motoriek gaat steeds vooruit. Kinderen zitten soms te vaak binnen en wij helpen ze met uitdagende en leuke speeltoestellen naar het schoolplein en naar de andere speelplaatsen. Uiteraard zorgen we er bij Van der Most Special Products voor dat alle geplaatste AVO speeltoestellen aan alle veiligheidsvoorschriften voldoen. Wij produceren en leveren volgens het meest actuele Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen.

We nodigen geïnteresseerden uit om eens rond te kijken naar onze producten om inspiratie op te doen voor hun speelplaats. We denken graag mee en adviseren over alle relevante zaken.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of voor een bestelling.