Speeltoestellen buiten

AVO speeltoestellen maken buiten spelen een waar genot. Van der Most Special Products is het bedrijf achter de AVO speeltoestellen voor allerlei speelplaatsen buiten. In tientallen jaren hebben wij zo ontelbaar veel kinderen een leuke tijd bezorgd. Onze producten zijn geplaatst bij scholen, horeca, campings, speelplaatsen, recreatieparken, gemeentes, buurtschappen enzovoorts.

De AVO speeltoestellen staan over het algemeen buiten maar verschijnen ook een enkele keer in een overdekte hal. Verspreid over Nederland en België werken we zo samen met opdrachtgevers aan het speelplezier van kinderen van alle leeftijden. Voor deze kinderen brengen de speeltoestellen spelenderwijs ontwikkeling die onmisbaar is in de jeugd. Ze leren samen spelen, vallen en opstaan en hun motoriek gaat vooruit. Onze jonge medemens zit tegenwoordig nog altijd te vaak binnen en wij helpen ze met uitdagende en leuke speeltoestellen naar buiten. Natuurlijk zorgen we bij Van der Most Special Products dat alle geplaatste AVO speeltoestellen volkomen veilig zijn. Wij produceren alles volgens het meest actuele Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen.

We nodigen u uit om eens rond te kijken naar onze producten om inspiratie op te doen voor uw speelplaats. We denken graag met u mee en adviseren klanten ook over inrichting.

Neem gerust contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken.