Speelplezier bij De Witte Stein

????????????????????????????????????

De speeltuin bij de Witte Stein in Reuver is onlangs uitgebreid. In de gratis toegankelijke speeltuin zijn nu onder andere een fietscrossbaan, een zesbaans mega air-trampoline en een familieschommel te vinden.

De Witte Steen is een toeristische verzamelplek voor wandelaars, fietsers en dagjesmensen uit de regio. Gestart werd met een ruimte binnen, een terras met uitzicht op de bosrijke omgeving en niet te vergeten een kindveilige speeltuin. De speeltuin van Witte Stein is gratis toegankelijk en biedt veel mogelijkheden voor kinderen om zich te vermaken, terwijl de ouders vanaf het terras kunnen toekijken. Bij de opening was de speeltuin voorzien van onder andere een voetbaldveld, een kabelbaan, een grote zankbak en diverse springkussens, schommels en wippen. Afgelopen zomer is de speeltuin echter fors uitgebreid.

Uitbreiding

In het bos naast het restaurant is een fietscrossbaan aangeled, waar kinderen op zowel hun eigen fiets, of een fiets van de Witte Stein, kunnen crossen. Ook is er een zesbaans mega Air-trampoline geplaatst. Naast de verschillende schommels en wippen die al in de speeltuin aanwezig waren, zijn er een familieschommel, een draaiende golfwip en een familiedraaimolen geplaatst. Voor voetballiefhebbers is er een kunstmat aangelegd van 450m2.

Veilige en duurzame speeltoestellen

Bij de aanschaf van nieuwe speeltoestellen is op diverse aspecten gelet; het moet veilig zijn om erop te spelen, maar daarnaast moet het ook duurzaam zijn. De Witte Stein heeft uitsluitend voor toestellen van stevig metaal met degelijke verbindingen gekozen. Alle toestellen in de speeltuin zijn in primaire kleuren en volgens de veiligheidsnormen uitgevoerd.

Kijk voor meer informatie op de website.