013 5360050
 

RVS Glijbaan

Van Besouw Metaal werkt vanuit het familiebedrijf in Tilburg aan het speelplezier van zoveel mogelijk kinderen in Nederland en over de grens. In onze productiehal maken we uiteenlopende leerzame, leuke en veilige speeltoestellen voor bijvoorbeeld scholen, horecagelegenheden en gemeentes. Wat dacht u van een rvs glijbaan, een hilarische familieschommel of een uitdagend klimrek? Bij Van Besouw Metaal is dit mogelijk en nog heel veel meer.

U kunt zich natuurlijk voorstellen dat het voor een metaalbedrijf geen probleem is om bijvoorbeeld een geschikte rvs glijbaan te maken. Het was in onze begintijd, ruim dertig jaar geleden, daarom ook juist een uitdaging om verder te gaan dan het pure metaalwerk door andere materialen te integreren. Rubberen onderdelen zijn bijvoorbeeld vaak onmisbaar voor gebruiksgemak en veiligheid. We zijn die uitdaging met vastberadenheid en passie aangegaan en zijn daardoor snel uitgegroeid tot specialist op het gebied van speeltoestellen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bij die rvs glijbaan en alle andere speeltoestellen staat het kind altijd centraal. Daarom zetten we veiligheid voorop, en daarom vinden we speelplezier en spelend ontwikkelen heel belangrijk.

Geïnteresseerden kunnen contact met ons opnemen voor een kennismaking en vrijblijvend advies of voor een bestelling: we denken graag met u mee over de rvs glijbaan en andere speeltoestellen.

> Contact