Professionele speeltoestellen

In de volledig uitgeruste productiehal van Van der Most Special Products werken we dagelijks aan professionele speeltoestellen voor de Nederlandse en Belgische markt. Van der Most Special Products levert deze professionele speeltoestellen al tientallen jaren onder het merk AVO. We werken graag samen met klanten samen toe naar de oplevering van iedere nieuwe speelfaciliteit.

Het mooie van professionele speeltoestellen is dat de op verantwoorde wijze voor even de opvoedende taak kunnen overnemen van de mensen die daar normaal hun handen vol aan hebben.

Als ouders of leraren even uitrusten dan leren de kinderen toch nog door in de speeltuin. De professionele speeltoestellen brengen deze kinderen ontwikkeling op een speelse manier. Ze ontdekken samen spelen, ontwikkelen hun motoriek en werken onbewust aan lichamelijke fitheid. Kinderen zitten tegenwoordig misschien nog wel eens te makkelijk binnen, maar wij weten dat je ze met uitdagende en leuke speeltoestellen naar buiten krijgt. Uiteraard zorgen we er bij de productie en installatie voor dat alle geplaatste AVO speeltoestellen aan de wettelijke veiligheidsvoorschriften voldoen.

Geïnteresseerden kunnen bijvoorbeeld eens rond kijken in de catalogus om ideeën op te doen voor hun speelplaats. We adviseren u daarnaast graag over de mogelijkheden.

Neem gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvende kennismaking of een bestelling.