NIEUW: Ouder – Kind zitje

nieuws-ouder-kind.jpg

Een leuke nieuwe versie van schommelen
Met de introductie van het duo zitje; “het ouder- kind zitje”, biedt AVO Speeltoestellen een nieuwe manier van Samen Spelen aan.

Het speciaal ontwikkelde veiligheidszitje wordt bevestigd op de bestaande schommel. Het kind gaat hierin zitten, terwijl de ouder op de normale schommel plaats neemt. Ouder en kind zitten nu met de gezichten op dezelfde hoogte tegenover elkaar. Het zitje is tevens geschikt voor kinderen met een lichamelijke beperking, vanwege de stevige zit en de rugsteun.

Degelijke constructie
Het zitje is in elk bestaand schommelstel toe te passen, waarbij gebruik gemaakt wordt van de huidige ophanging in het schommelstel. Het toestel is oerdegelijk geconstrueerd en verkrijgbaar in elke gewenste RAL kleur, de standaard kleur is blauw. Het zitje zelf is gemaakt van rubber met een stalen onder plaat die voor extra stevigheid zorgt. Bij voorkeur wordt het zitje bevestigd aan een schommelstel voor één persoon met een hoogte van 2 meter. Door de bestaande schommel en ketting weg te halen kan het duozitje gemakkelijk bevestigd worden aan de schommelhaak.

Standaard wordt het product van AVO Speeltoestellen geleverd met een stel kettingen voor bevestiging aan de schommelhaken. Daarnaast is het zitje los verkrijgbaar, maar ook te bestellen met complete stellage, waarbij het zitje desgewenst losgehaald kan worden en bij gelegenheid weer teruggeplaatst.