Metalen schommels

Vanuit het familiebedrijf in Schuinesloot werkt Van der Most Special Products aan het speelplezier van zoveel mogelijk kinderen in Nederland en België. In onze meer dan complete productiehal maken we allerlei leuke, leerzame en veilige speeltoestellen voor bijvoorbeeld scholen, horecagelegenheden en wijkverenigingen. Wat dacht u van een metalen schommel, een goal voor op een trapveldje of een uitdagend klimrek? Bij Van der Most Special Products is dit en nog veel meer mogelijk.

U kunt zich natuurlijk voorstellen dat het voor een metaalbedrijf geen enkele moeite is om bijvoorbeeld een geschikte metalen schommel te maken. Het was in onze begintijd, tientallen jaren geleden, daarom ook juist een uitdaging om voorbij te gaan aan het pure metaalwerk en andere materialen te integreren. Rubberen onderdelen zijn natuurlijk vaak onmisbaar voor de veiligheid. We zijn die uitdaging met passie en vastberadenheid aangegaan en hebben ons daarom kunnen ontwikkelen tot specialist op het gebied van speeltoestellen.

Bij die metalen schommel en de andere speeltoestellen staat voor ons het kind centraal. Daarom zetten we veiligheid voorop, daarnaast hebben we speelplezier en spelend ontwikkelen hoog in het vaandel staan.

U kunt contact met ons opnemen voor een kennismaking en vrijblijvend advies of een directe bestelling, we denken graag met u mee over de metalen schommel en andere speeltoestellen.