Kinderspeeltoestellen

AVO kinderspeeltoestellen zorgen voor veilig speelgenot in de buitenlucht. Van Besouw Metaal is het bedrijf achter de AVO kinderspeeltoestellen die u kunt vinden verspreid over Nederland en België. In tientallen jaren van ons bestaan hebben wij daardoor ontelbaar veel kinderen een speelse tijd bezorgd. Onze producten zijn met gejuich van jonge stemmen ontvangen bij campings, gemeentes, scholen, horeca, speelplaatsen, recreatieparken, buurtschappen enzovoorts.

De AVO kinderspeeltoestellen bieden een veilig element en een bron voor jeugdige ontwikkeling. Als ouders of leraren even uitrusten dan leren de kinderen toch nog door. De speeltoestellen brengen deze kinderen spelenderwijs ontwikkeling. Ze ontdekken het vallen en opstaan, samen spelen, en hun motoriek gaat beetje bij beetje vooruit. Kinderen zitten tegenwoordig nog wel eens te vaak binnen en wij helpen ze met uitdagende en leuke kinderspeeltoestellen naar buiten. Uiteraard zorgen we er bij Van Besouw Metaal voor dat alle geplaatste AVO speeltoestellen aan de nodige veiligheidsvoorschriften voldoen. Wij werken in de productie volgens het meest actuele Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen.

kinderspeeltoestellen

Van Besouw Metaal nodigt geïnteresseerden uit om eens rond te kijken in de catalogus om ideeën op te doen voor hun speelplaats. We adviseren u verder graag over alle relevante zaken.

Neem gerust contact met ons op voor een bestelling of een vrijblijvende kennismaking:

[maxbutton id="4" ]