AVO Speeltoestellen gaat door met nieuwe eigenaar

Nog maar een aantal weken geleden informeerden wij u dat AVO Speeltoestellen zou stoppen. Iets wat wij als familie, achter het Familiebedrijf, erg moeilijk vonden om te moeten beslissen en wat ons echt aan het hart ging. Echter zijn wij door de publicatie van ons vorige bericht in contact gekomen met een bedrijf dat AVO Speeltoestellen zal gaan voortzetten.

Wij zijn dan ook erg verheugd dat wij u nu kunnen melden dat AVO Speeltoestellen zal blijven bestaan. In Van der Most Special Products BV uit Schuinesloot hebben wij de ideale opvolger gevonden om het merk AVO Speeltoestellen te continueren.

Hiermee zal ons mooie product en merk dat wij jaren met trots ontwikkeld, gemaakt en geleverd hebben, nog jaren leverbaar zijn en doorontwikkeld worden. Daarnaast zal onze visie, waarbij op de traditionele manier gekeken wordt naar het spelen, ook zonder ons blijven bestaan.

Van der Most Special Products is geen onbekende op de markt en levert al jaren grote maatwerk projecten en is ook tevens een welbekende leverancier voor trap- en hekwerken en balustrades voor bijvoorbeeld pretparken.

Wij hopen dan ook dat u Van der Most Special Products zult vinden zoals u ons altijd gedaan heeft en met veel plezier met hun kunt samenwerken. Daarnaast hopen wij dat u hen uw vertrouwen zult geven zoals wij altijd van u hebben mogen ontvangen.

Rest ons als laatste u nogmaals te bedanken voor uw vertrouwen en het fijne samenwerken wat wij met u hebben mogen doen. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat AVO Speeltoestellen nog jaren zal blijven bestaan.

Met vriendelijke groet,

Namens directie en medewerkers,

Van Besouw Metaal BV / AVO speeltoestellen

Jack en Karien van Besouw
Joyce van Besouw
Paul van Besouw

Louis
Koen

 

Van der Most Special Products
Hoogeveenseweg 7-D  7777 TA Schuinesloot
T: 0523 – 687842
specialproducts@most.nl